WAX&GLOW

De nieuwste waxsalon in Almere

Wax & Glow is dé nieuwste waxsalon van Almere. Wij zijn volledig gericht op waxen en daarom gespecialiseerd in behandelingen zoals de brazilian wax. Klanten vanuit de hele omgeving komen naar Wax & Glow voor professionele wax behandelingen en het modeleren van de wenkbrauwen. Man, vrouw, jong of oud, iedereen is welkom!

Oprichter

Tijdens mijn studie tot schoonheidsspecialiste werd mijn interesse in ontharingsbehandelingen al snel gewekt. Ik ontdekte mijn passie voor het waxen tijdens één van mijn stages gedurende de opleiding. Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste ben ik me direct gaan specialiseren in het waxen d. m. v. het volgen van opleidingen, trainingen, cursussen en workshops.

Al snel kreeg ik mijn eerste baan als wax specialist aangeboden en hiermee heb ik jaren lange ervaring op kunnen doen voor meerdere waxbedrijven. Uiteindelijk was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en dat was voor mij een eigen onderneming starten. Graag stel ik mijzelf voor als de trotse eigenaar van Wax & Glow!

Professionaliteit en klant vriendelijkheid staat voorop bij Wax & Glow. Ook hechten wij veel waarde aan hygiëne, behandelingen van de hoogste kwaliteit en de beste wax voor een optimaal resultaat.

Wij ontmoeten u graag in de salon!

Romy